SuperAspirant for årets 6-åringer

Hvordan er det å synge i barnekor? Det kan ditt førskolebarn prøve ut i april som SuperAspirant.

Dere har en skolestarter i huset og ved skolestart kan man også begynne i Høvik kirke sitt barnekor, SuperKids. Nå kan din skolestarter og du finne ut av hvordan det er å være med i barnekor.

Som SuperAspirant får barna en litt kortere korøving hvor vi synger sanger tilpasset aldersgruppen, leker med sang, regler og blir kjent med kirkerommet. Sangene vi synger vil være alt fra tull og tøys til sanger dere vil kjenne igjen i gudstjenester for små og store i Høvik. For hver gang vil de også få et klistremerke, som til slutt blir en del av deres diplom som SuperAspirant. Dette får de utdelt i gudstjenesten 28. april. På denne gudstjenesten vil også SuperKids synge slik at dere får se hvordan de deltar i en gudstjeneste.
Når høsten kommer kan barna bli med i SuperKids, om de synes det var kjekt å synge i kor. Dere kan lese mer om Høvik SuperKids her.

Øvinger:
SuperAspirantøvingene er noen tirsdagene 9., 16. og 23. april, kl. 17.00 - 17.45 i Høvik kirke.

Søndag 28. april er det gudstjeneste for små og store kl. 11.00 i Høvik kirke. Da får barna utdelt sitt SuperAspirant-diplom. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe.

Det er fint for oss, og for barna at de har med seg en voksen de kjenner. Det skaper trygghet. Det kan være foresatte, besteforeldre, tanter, onkler eller faddere.

Meld dere på innen 3. april. Påmeldingsskjema finner du her.

Dette tilbudet er en del av Høvik menighets trosopplæring, og det er gratis å delta på samlingene.

Har dere spørsmål? kontakt menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på e-post: sa645@kirken.no eller mobil 40 44 21 78

Vi gleder oss til å se deg!