Helt Førsteklasses!

6-årsbok + skolestart = Helt førsteklasses. Vel møtt til gudstjeneste og 3 samlinger til årets 6-åringer!

Dere har en skolestarter i huset. Det er en spennende tid både for store og små.

Søndag 21. august er det semesterstartgudstjeneste kl 11.00 i Høvik kirke med utdeling av 6-årsbok til årets 6-åringer. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe med mat og hygge for liten og stor.

Tre tirsdager etterpå (23. august, 30. august og 6. september) er det samlinger i Høvik kirke kl. 17.00-18.30. Her skal vi leke, synge, høre fortellinger fra Bibelen og snakke vennskap. De to siste samlingene skal vi også være sammen med menighetens barnekor Høvik SuperKids, for å bli bedre kjent med de og det de gjør. Dere kan lese mer om Høvik SuperKids her.

Vi begynner hver samling med litt mat, før selve samlingen starter. Det er fint for oss, og for barna at de har med seg en voksen de kjenner. Det skaper trygghet. Det kan være foresatte, besteforeldre, tanter, onkler eller faddere.

Det er gratis å delta på disse samlingene.

Meld dere på innen 17. august så vet vi hvor mange det skal forberedes mat til. Påmeldingsskjema finner du her.

Dette tilbudet er en del av Høvik menighets trosopplæring, og det er gratis å delta på samlingene.

Har dere spørsmål? kontakt menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på e-post: sa645@kirken.no eller mobil 40 44 21 78

Vi gleder oss til å se deg!