Vårdugnad Høvik kirke

Nå gleder vi oss til en ny dugnad der vi får mye gjort!

På grunn av covid-19 må vi gjøre ting litt annerledes enn vi har pleid.

Vi tør ikke samle mange på en gang og setter opp tre dager.

De som kommer oppfordres til å holde avstand.

Vi inviterer til dugnad på følgende tidspunkt: Mandag 25.mai kl. 15.00-18.00. Tirsdag 26. kl.10.00-12.00. Torsdag 28. kl. 16.00-18.00. Kateket Nina kommer til å organisere det praktiske og være tilstede på de nevnte tidspunktene.

Nedenfor er en liste over ulike oppgaver som vi håper å få gjort i før pinse. Listen henger ute på oppslagstavlen ved inngangen til menighetshuset

• Rydding på tomt utenfor kirken – luk ugress ved og i blomsterbedene.  Ta bort ugress foran og rundt kirken. Puss og beis benkene utenfor hovedinngangen til kirken. Nina kjøper inn nye blomster.
  • Ved trappene ned til biblioteket – kutt ned alle nye skudd og luk ugress langs trappene hele veien ned.
  • Rydding langs den lille veien ved menighetshuset – Dra opp vekst innenfor det som er sagd ned.  Hold alle nye skudd nede.  Trim hekk/forsythia buskene.  Klipp ned nye skudd på trær.
  • Ved terrassen utenfor Thrøsturs kontor – Ta vekk alt som vokser i bedd foran inngangen der, samt alle skudd i skråningen
  • Kjør til ISI – ta med gamle stoler og det som står ved siden av søppeldunken utenfor ved inngangsdøren til kjøkkenet.
  • Rydding og vask på kjøkken - i skap og skuffer

VELKOMMEN!

Bring rive, gartner-redskap, hagesaks, sag, tilhenger, mm.  og godt humør!  J