Lys våken pluss - vinterferiespesial


For deg som fyller 12 år eller 13 år i 2023, eller var med på Lys våken før jul.

Første helgen i vinterferien kan du bli med på en morsom leir i Høvik menighetshus. Vi skal ha festival, lære mer om stjernebilder og universet, ha nattkino og OL- som du aldri har opplevd før.

Vi inviterer 12- og 13-åringer fra Høvik og Haslum menigheter til Lys våken pluss. Vi har lagt opp til en sosial og lærerrik weekend med mange forskjellige programposter. Her blir du kjent med nye folk i tillegg til dem du kjenner fra før. Sammen med kateket Nina Engen, menighetspedagogene Sigrid Eline Andersen og Cecilie Løkeland Slåke, vil du møte flere unge ledere som er med og arrangerer. 

Vi skal se på stjernehimmelen og bli kjent med to stjernebilder. Det blir også tid til å undre seg over universet, og om Gud har skapt det og oss mennesker. 

Det blir mange morsomme aktiviteter du garantert aldri har vært med på tidligere. Her får du prøvd deg på ulike olympiske øvelser som for eksempel synkronstafett for å nevne noe.

Lys våken pluss koster 100 kroner. Dette dekker to varme måltider, i tillegg til frokost og lunsj og snacks. Økonomi skal ikke være en hindring for å delta. Ta kontakt med kateketen i Haslum eller Høvik om du har spørsmål. 

Vi overnatter på Høvik menighetshus og alle påmeldte får pakkelisten tilsendt på epost i god tid før arrangementet. 

Oppmøte: Lørdag 18.feb kl. 18.00 i Høvik kirke. NB: Pizzaen blir servert 20.15.

Avslutning: Vi er ferdig søndag kl. 18.30.

Påmeldingsfrist er 10. februar.

Meld deg på HER

VI GLEDER OSS!

 

Har du spørsmål? 
Kontakt kateket Nina på ne223@kirken.no eller menighetspedaog Sigrid Eline på sa645@kirken.no

Tilbake