Dåp i Høvik kirke


Velkommen til dåp i Høvik kirke!

DÅPEN ER KIRKENS LIVSFEST! Det finnes flere måter å feire at et barn er kommet til verden på. Dåp er en av dem! Dåpen er et tegn på Guds kjærlighet til alle mennesker, og en gave som det bare er å ta imot, uansett når i livet vi døpes. Barn, unge og voksne er like velkomne til dåp. 

DÅP ELLER IKKE DÅP? Noen synes det er utfordrende å velge dåp på vegne av barnet, siden det ikke kan velge selv. Samtidig tar foreldre alle andre valg for barna sine før de blir store nok til å kunne velge på egenhånd. I Høvik menighet ønsker vi å ta spørsmål om dåp, tvil og tro på alvor, og vi oppfordrer deg/dere som ønsker en samtale om slike tema til å ta kontakt med en av prestene våre. En samtale om dåp er uforpliktende. 

INKLUDERENDE FELLESSKAP. I Høvik menighet er alle mennesker velkommen, uavhengig av kjønn, alder, identitet, seksualitet/ legning, sivilstatus og økonomi. 

DÅPSPÅMELDING. Dere kan melde barnet deres til dåp ved å trykke her. 

Det er dåp de fleste søndager klokken 11.00 i Høvik kirke. Finn en ledig dag og fyll inn nødvendige opplysninger. Dere kan også ringe eller skrive til Kirketorget, som er et felles servicekontor for menighetene i Bærum.  

Telefon 67 500 500. E-post: kirketorget.baerum@kirken.no 

Foto: Malin Longva / Den norske kirke

Tilbake