Høvik Ungdomssenter (HUS)

Høvik Ungdomsenter(HUS) er drevet i regi av Høvik Menighet og er medlem i KFUK-KFUM. HUS er i stor grad drevet frivillig av ungdommer for ungdommer. HUS er åpent for alle som vil, og vi ønsker å være et åpent og inkluderende sted med fokus på miljøskaping og tillit.

På HUS arrangeres det ukentlige aktiviteter for ungdom:

TenSing:

Hver tirsdag mellom kl 17.00-20.45 er det TenSing for deg mellom 13-19 år. TenSing er mest av alt en sosial kveld der vi møtes og har det gøy sammen. Vi spiser middag sammen, leker, synger/danser/dramatiserer og har ulike kveldsprogram som baking, spillkveld, konkurranser og temakvelder. Hver TenSing kveld avsluttes med skumrings(kveldstanker) inne i kirka. Ungdommene som er med på TenSing kan ha ulike lederoppgaver hvis de ønsker! Kunne du tenke deg å lære mer om styrearbeid og ledelse? Direksjon? Kanskje du vil starte en podcast eller en dansegruppe? Her finnes det mange muligheter. Velkommen til TenSing!

Gabong-Onsdag:

To onsdager i mnd. mellom kl 18.00-21.00 arrangeres det "Gabong-Onsdag" i ungdomsrommet i kjelleren på Høvik Menighetshus. Gabong er et kortspill med røtter lang tilbake i HUS-historien, og det lever i beste velgående den dag i dag. På Gabong-Onsdag kan du lære spillet, være med på turnéringer, eller bare henge med venner og handle i kiosken. Alle ungdommer og unge voksne er velkomne på Gabong-Onsdag!

Leir <3

Hvert år drar HUS-gjengen på ulike leire. Noen arrangerer vi selv slik som Høstleir på Haslumseter og Påskeleir på Hjartdal fjellstoge, mens andre er vi med på gjennom medlemsorganisasjonen vår, KFUK-KFUM. De arrangerer ofte leirer om sommeren, slik som Spekterfestival på Kalvøya og TenSing-Seminar i Ulsteinvik. Mange av ungdommene og unge voksne fra HUS er også med som ledere på konfleir i slutten av Juni. Det er desidert årets store høydepunkt, og er en drømmeuke på Hurdal Verk Folkehøgskole. Leir har en utrolig positiv innvirkning på miljøet på HUS, fordi vi blir utfordret, lærer å samarbeide og kommunisere godt, og har det skikkelig gøy i lag!

Medlem av HUS?

Kontakt:

For spørsmål eller andre henvendelser, ta gjerne kontakt med Ungdomsleder Anja Mørk!