Høvik Superkids


Høvik Superkids er et barnekor for alle barn i 1. - 4. klasse. Vi synger og leker sammen i Høvik kirke tirsdager.

Logo

I Høvik Superkids står sanggleden høyt. Det er rom for å være både den som er sjenert, den som elsker å stå i rampelyset og alle mellom. Vi synger sanger av ulik sjanger med både verdslig og kristent innhold. Koret synger på noen familiegudstjenester (inkludert julaften) gjennom året, på julegrantenning og noen andre arrangement.

Barnekoret øver i to grupper på tirsdager (om ikke annet er informert om), og opptrer sammen. Øvingstidene er:

  • Kl. 17.00-17.45: 1. - 2. klassinger
  • Kl. 18.00-19.00: 3. - 5. klassinger

Dette sier barna selv om SuperKids:

«Her kan jeg få flere venner»

«Det er gøy å ha konkurranse med Sigrid Eline»

«Vi får klistremerker, kjeks og saft i pausene»

«Det er fint å synge sammen!»

En vanlig korøvelse innebærer mest sang, og midt i har vi en pause hvor vi leker sammen, spiser litt kjeks og drikker saft. For hver øving barna er på får de også et klistremerke i oppmøtekortet sitt. Vi avslutter alle øvelser med å tenne lys i lysgloben.

Økonomi:

Det koster 300 kr for et år. Da blir barnet medlem av Høvik Superkids og KFUK-KFUM, siden koret er en del av Norges KFUK KFUM, en kristen barne- og ungdomsorganisasjon.

Økonomi skal ikke være noen hindring for deltakelse. Vi har gode støtteordninger. Ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

 

For spørsmål og påmelding - kontakt:

Har dere spørsmål om noe er det bare å ta kontakt med menighetspedagog og dirigent Sigrid Eline Andersen på e-post: sa645@kirken.no og mob.: 40 44 21 78

Tilbake