Babysang

Har du barn fra 0-12 måneder? Velkommen til en stund med sang, kos og fine avbrekk i hverdagen!

Velkommen til babysang i Høvik denne høsten!

Babysang er et tilbud til alle babyer med foresatte. Sang og lek, kos og nærhet er stikkord for babysangen. Vi synger med de stemmene vi er utrustet med. I ditt barns verden er din stemme den viktigste og vakreste som finnes.
Jeg tror mange savner fellesskap i disse tider, og særlig med andre som er i samme situasjon som oss selv. For dere som nå er hjemme i barselpermisjon kan babysang være en god måte å treffe andre i nærmiljøet som også er hjemme med sine babyer.

Vi samles i menighetshuset hver torsdag kl 11 (ikke i høstferien) til en sangstund. Etter sangen, ca kl 11:30, blir det en sosial samling med matpakkelunsj og skravletid frem til kl 13 for de som har tid og lyst. Her må vi også holde avstand og passe på babyene våre. Vi vil at det skal oppleves trygt å komme hit.

Oppstart torsdag 27. august kl 11.

Drop in: Det er foreløpig ingen påmelding.

Det er gratis å delta.

Ved forkjølelsessymptomer eller om du føler deg syk så må vi bli hjemme. Vi må holde en meter avstand mellom hver baby med mor/far og den neste når vi samles til babysang.

Vi har fremdeles stor oppmerksomhet på smittevern, så ta med deg:

• Egen matte eller teppe
  • Matpakke
  • Leker eller rangler

Kaffe og te blir servert 😊

Vi håper mange vil sette av tid og komme til disse sangsamlingene! Varmt velkommen!

Lurer du på noe? Ta kontakt med Kari Anne, kl297@kirken.no / 465 22 958