Småbarnssang - utsatt oppstart

Utsatt oppstart

MIDDAG OG SMÅBARNSSANG PÅ TORSDAGER

På grunn av gjeldende smittevernsregler vet vi ikke helt enda når vi kan begynne med Middag for alle og småbarnssang i 2022. Følg med her, i ukeberevet og på facebook for oppdateringer.

Etter middagen blir det en samlingsstund for de minste barna. Det blir litt sang, lek og kanskje en fortelling i ny og ne. Dette er et tilbud for barn 1-5 år sammen med en voksen.

Samlingen begynner ca kl. 17.30 og varer i ca 30 min.

Middag: Det koster 40,- pr pers (maks kr 150,- pr familie). Betaling med Vipps når dere kommer.

Ved å følge noen enkle retningslinjer gjør vi det trygt for alle å delta. Vi holder avstand, har god hånd- og hostehygiene og er hjemme om vi er syke.

Velkommen store og små!

Spørsmål? Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline på epost: sa645@kirken.no eller telefon: 40 44 21 78.

Foto: Sveinung Bråten