Småbarnssamling

Kom innom og syng med!

MIDDAG OG SMÅBARNSSAMLING PÅ TORSDAGER

Hver torsdag når det er Middag for alle, fra og med 14. oktober til og med 25. november er det middag og samling for barna fra kl 17.00 på Høvik menighetshus.

Etter middagen blir det en samlingsstund for de minste barna. Det blir litt sang, lek og spennende fortellinger fortalt på spennende måter. Dette er et tilbud for barn 1-5 år sammen med en voksen.

Samlingen begynner 17.45 og varer i ca 30 min.

Middag: Det koster 40,- pr pers (maks kr 150,- pr familie). Betaling med Vipps når dere kommer.

Ved å følge noen enkle retningslinjer gjør vi det trygt for alle å delta. Vi holder avstand, har god hånd- og hostehygiene og er hjemme om vi er syke.

Velkommen store og små!

Spørsmål? Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline på epost: sa645@kirken.no eller telefon: 40 44 21 78.

Foto: Sveinung Bråten