Julegrantenning på Høvik

Velkommen til felles måltid og tenning av julegran!

Lørdag 27. november inviterer vi til den årlige julegrantenningen.

Program:
Fra klokken 16.00 blir det quiz pepperkaker, gløgg og sjokolade i Høvik bibliotek, omvisning i kirken. Speideren serverer S'mores fra bålpanner.
Kl. 17.00:
Vi serverer gratis, nydelig suppe med tilbehør og pølser med lomper - til små og store i menighetssalen. Kaffe, te og pepperkaker. (Middagen er gave til lokalmiljøet fra Meny Høvik.)
Kl. 17.45:
Julemusikk og julesang ved Høvik Verk skolekorps og Høvik Superkids i menighetssalen. Hilsen fra Lisbeth Hammer Krogh.

Kl. 18.00:
Vi går samlet ned til det store treet i bakken. Ordføreren tenner julegrana i år!

Denne trivelige førjulssamlingen som vi arrangerer for fjerde gang i et samarbeid mellom:
Høvik menighet, Høvik vel, Blommenholm vel, Høvik verk vel, Fagerstrand vel, Høvik verk speidergruppe, Høvik verk skolekorps, Høvik bibliotek, Høvik biblioteks venner.