Lys våken

Nå har årets 11- og 12- åringer mulighet til å sove en natt i Høvik kirke. Helgen er 20.-21. november. Sett den av i dag.

I år får årets 11- og 12-åringer muligheten til å se Høvik kirke i måneskinn og solskinn på Lys våken 20.-21. november.

Vi møtes kl. 17.00 lørdag 20. november og skal ha mange spennende aktiviteter. Vi kan allerede røpe følgende: kunstprosjekt, refleksløp, oppdagelsesferd i kirken, taco og forberedelse til gudstjeneste.
Når kvelden kommer sover vi over i kirken.
Søndagsmorgen spiser vi frokost, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etterpå blir det kirkekaffe.

Lys våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss. Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og oss selv.

Hvis du har behov for oppfølging eller tilrettelegging som vi trenger å vite om, gi oss beskjed om dette i påmeldingsskjema eller ta kontakt for samtale.

Pris: 100 kr.

Trykk her for påmelding før 15. november.

Har du spørsmål? Kontakt menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på e-post: sa645@kirken.no.sa645@kirken.no

Foto: Lars Myhren Holand, Kirkerådet www.kirken.no