Høsten i Høvik Ungdomssenter!


HUS er et mangfoldig arbeid som har lange tradisjoner! Her kan du lese litt om hva vi driver med, nyheter, og se kalender over aktiviteter. 

Klikk her for semesterplan! 

 

Ten Sing:

Hver tirsdag mellom kl 17.00-21.00 er det Ten Sing for deg mellom 13-19 år. Ten Sing er mest av alt en sosial kveld der vi møtes og har det gøy sammen. Vi spiser middag sammen, leker, synger/danser/dramatiserer og har ulike kveldsprogram som baking, spill-kveld, konkurranser og temakvelder. Hver Ten Sing kveld avsluttes med skumrings(kveldstanker) inne i kirka. Mot slutten av hvert semester viser vi frem det vi har jobbet med i en konsert/show/revy hvor familie og venner er hjertelig velkomne.

Ungdommene som er med på Ten Sing kan ha ulike lederoppgaver hvis de ønsker! Kunne du tenke deg å lære mer om styrearbeid og ledelse? Direksjon? Kanskje du vil starte en podcast eller en dansegruppe? Her finnes det mange muligheter. Velkommen til Ten Sing!

Spill og Chill (partallsuker):

To onsdager i mnd. mellom kl. 18.00-21.00 arrangeres det "Spill og Chill" i ungdomsrommet i kjelleren på Høvik Menighetshus. Her spiller vi blant annet Gabong, som er et kortspill med røtter lang tilbake i HUS-historien, og det lever i beste velgående den dag i dag. På Spill og Chill kan du lære spillet, være med på turnéringer, eller bare henge med venner og handle i kiosken. Alle ungdommer og unge voksne er velkomne på Spill og Chill!

Sporty (oddetalsuker)

To onsdager i mnd. mellom kl. 19 - 2030, samles en gjeng på uteområdene på ramstad skole og driver med idrett. Her er det fokus på inkludering, og glede av ulike sporter. Dersom du liker å være aktiv, men ikke har tid eller interessen for å satse fulltid i en idrett, er dette stedet for deg. Vi varierer hva vi gjør fra gang til gang, og er åpne for nye ideer.

Leir

Hvert år drar HUS-gjengen på ulike leire. Noen arrangerer vi selv slik som Høstleir på Haslumseter og Påskeleir på Hjartdal fjellstoge, mens andre er vi med på gjennom medlemsorganisasjonen vår, KFUK-KFUM. De arrangerer ofte leirer om sommeren, slik som Røst og TenSing-Seminar i Ulsteinvik. Mange av ungdommene og unge voksne fra HUS er også med som ledere på konfleir i slutten av Juni. Det er desidert årets store høydepunkt, og er en drømmeuke på Hurdal Verk Folkehøgskole. Leir har en utrolig positiv innvirkning på miljøet på HUS, fordi vi blir utfordret, lærer å samarbeide og kommunisere godt, og har det skikkelig gøy!

Ledertrening:

Ledertrening inngår i det meste vi gjør på HUS. Vi etterstreber "ungt ansvar, voksent nærvær" og mye av grunntanken i arbeidet handler om å gi ungdom tillit og rom til å utfordre seg selv på å prøve og feile i trygge rammer, og gjennom det vokse som menneske og medmenneske. Er du konfirmant i Høvik vil du få tilbud om å være med på Høvik Ungdomssenters Lederkurs (HULK), og du må ha gått dette kurset, eller tilsvarende, for å være med som leder på konfleir hos oss. Ved å være med som leder på konfleir blir du utfordret, og får verdifull ledererfraring. I tensing ellers kan man få tilbud om å gå LiV Basic, som er KFUK-KFUMs lederkurs for videregående alder. Som LiV-er vil du også få praksisoppgaver i Høvik menighet.

Kontakt:

Du finner hus på Facebook (HUS) og Instagram (hovikhus)!

For spørsmål eller andre henvendelser, ta gjerne kontakt med Ungdomsleder Torkel Djønnetd583@kirken.no eller 982 67 825

 

Tilbake