Fisketur i kirken med 3-åringene

En samling for de som blir 3 år i år, hvor vi skal på fisketur på menighetshuset.

Søndag 17. oktober kl 10.00, gleder vi oss til samling med deg og din 3-åring. Vi skal synge og leke.Høre fortellingen om en gang Jesus var på fisketur og så skal vi på en liten fisketur selv også. Det venter en liten overraskelse på barna.

Samlingen starter i menighetshuset, og så går vi over til kirken for å bli med på gudstjeneste for små og store kl. 11.00. På denne gudstjenesten vil også årets 4-åringer få utdelt 4-årsbok.

Det er gratis å delta.

Meld på deg og din 3-åring her, før 14. oktober.

Vi har gode rutiner for smittevern og følger med på situasjonen fortløpende. Følg også med på eventuelle endringer her på hjemmesiden og på facebook "Høvik kirke".

Vi gleder oss veldig til å møte deg!

Spørsmål?
Kontakt med menighetspedagog Sigrid Eline Andersen på e-post eller mobil 40 44 21 78

Illustrasjon: Elisabeth Moseng