Pilegrimsvandring til Haslumseter kapell


Vandring fra Haslum kirke kl. 8.30 den 20.9.20. 

Pilegrimsmesse i Haslumseter kapell kl. 12.00. 

 

Årets konfirmanter på vandring.

 

I juni  pilegrimsvandret våre konfirmanter fra Haslum kikre til Haslumseter kapell i strålende sommervær.  Det ble en innholdsrik vandring med ulike poster, tid til samtale, refleksjon og til å bli bedre kjent med hverandre.  På Haslumseter ventet samling i kapellet og pilegrimssuppe.

 

20.september 2020, Haslumseterdagen

 

Vi følger vi opp sommerens pilegrimsvandring i forbindelse med høstens Haslumseterdag.  VI   inviterer til pilegrimsvandring i regi av Høvik menighet. Vandringen startet kl 08,30 ved Haslum kirke.  Etter kort morgenbønn og utsendelse vandrer vi til Haslumseter kapell via Ankerveien og Muren. Underveis vil vi ha meditative pauser før vi ankommer kapellet i god tid før pilegrimsmessen kl 12, med samling i kafeteriaen etterpå.

 

På vandringen vil i vil la oss utfordre til ettertanke, stillhet og lavmelt samtale underveis. Hvor jeg jeg på vei med mitt liv?  Går jeg dit jeg egentlig vil og bør?  Rolf Bangseid vil også i  år informere og guide oss gjennom vakkert  kulturlandskap i Bærumsmarka

 

Vandringen avsluttes etter messen. Ta med niste, drikke og gode sko.  Vi vandrer uansett vær. Ingen påmelding.  Transport til Haslum kirke og fra Fossum/Haslum kirke etter endt vandring sørger hver og en for.

 

Spørsmål?  Ta kontakt med Trygve Rø, sokneprest@hovik-menighet.no,  47840438  eller Rolf Bangseid, robakons@online.no, som leder vandringen.

Tilbake