Informasjonsmøte for konfirmasjonstiden 2022

Det blir informasjonsmøte for konfirmanter og foresatte torsdag 9.september kl.19.00 i Høvik kirke.

På grunn av coronasituasjonen har vi utsatt informasjonsmøtet til høsten.

Her får dere info om de ulike oppleggene: sommerleir og mikskonfirmanter, programmet for konfirmanttiden og konfirmasjonsdagene. Vi har satt av god tid til spørsmål.

Det hadde vært praktisk å få noe av denne informasjonen før man meldte seg på. Dersom noen konfimranter ønsker å bytte opplegg etter å ha fått mer informasjon så går det fint.

Har dere ikke fått brosjyre? Dette er første året hvor vi ikke får lov å sende ut invitasjoner til konfiramasjonstiden til  andre enn våre medlemmer, det vil si de som er døpt i 2007 kullet. Vi ønsker alle velkommen til konfirmasjon og har du ikke fått brosjyren send en mail til kateketen så får dere den i posten.

Har dere spørsmål dere ønsker svar på før dette møtet kan dere også sende en mail til kateket Nina Engen: ne223@kirken.no

Her kan du melde deg på leir! Frist første Oktober.