Invitasjon til alle 6-åringer

Liker du å synge? Bli med på Superkids!

BLI MED PÅ SUPERKIDS!

Du får, eller kanskje har du allerede fått, en invitasjon i postkassen din til å bli med i Superkids! Du kan være med 5 ganger, og vil du fortsette er du hjertelig velkommen til det!

Dere inviteres til å være med på 5 øvelser torsdager fra kl 17:30-18:30:
24. september, 8. oktober, 15. oktober, 22. oktober og 29. oktober. Den siste torsdagen viser vi frem det vi har lært på en kort vandregudstjeneste i Høvik kirke etter øvelsen. Det vil vare til ca kl 18:45.

Hvis dere har tid og lyst er det MIDDAG FOR ALLE i menighetshuset kl 17 alle torsdagene. Det er påmelding til middagen kl 12 dagen før slik at vi lager passe mengde mat: send sms med navn og antall til 465 22 958.

Høvik Superkids er et kor for alle barn som går på 1. - 4. trinn. Vi har øvelse i Høvik kirke hver torsdag kl 17.30-18.30 utenom i feriene.

Hva foregår på en øvelse i Superkids?

I løpet av øvelsen bruker vi mest tid på sang, før barna får leke litt sammen. Deretter har vi en pause der alle får utdelt saft og kjeks. Barna får også klistremerke på oppmøtekortet sitt for hver gang de kommer, og hver 5. gang venter en liten godteri-premie! Vi avslutter øvelsene med lystenning inne i kirken. Koret synger både salmer, sanger med kristent budskap og andre typer barnesanger.

Dette tilbudet er en del av Høvik menighets trosopplæring.

Meld på din 6-åring her

Vi gleder oss til å se deg!