Ten Sing

19.08.2015

Ten Sing
For deg som er glad i å synge.

For deg som er du glad i å synge, spille i band eller danse, dramatisere og være kreativ sammen med andre ungdommer!

Hver tirsdag kl. 18.00 er det Ten Sing-øvelse på hele Høvik menighetshus. En typisk Ten Sing-øvelse starter med leker kl. 18.00 og går over i kor- og band-øvelse. Etter en stund deler vi oss inn i enda flere grupper:

Band, blåser/stryker-gruppe, dans, drama, bak scenen, Teknikk/graffiti. Noe for de fleste, altså!

Øvelsen rundes av med en skumrings, eller kveldsavslutning, i kirken.

Ten Sing har to konserter i året; før jul og før sommeren. Vi deltar også på div. andre arrangementer i Høvik menighet og i Asker og Bærum KFUK-KFUM.

Kom også på middag for ungdom før øvelsen: kl. 17.00 kan du få kjøpt en porsjon mat for 30 kr!

Kontakt ungdomsleder Anja Martine Mørk, tlf. 400 36 096 / e-post: ungdomsleder@hovik-menighet.no .

Ten Sing er en del av Høvik Ungdomssenter.