Tween Sing

19.08.2015

Tween Sing
Tweensing er i gang for høsten! Velkommen til både nye og gamle medlemmer:)
For deg som går i 5., 6., og 7. klasse!

Liker du å synge og danse? Leke? Spise god middag? Dra på tur med barn på din egen alder? Ha det gøy? Da er Tween Sing tingen for deg!

Hver tirsdag kl. 16.00 samles Avertimento Tween Sing til øvelse på Høvik menighetshus.

Det er en time med lek, sang og dans, og etterpå er det felles middag! Den koster 20 kr, og det er alltid koselig å spise sammen med nye og gamle venner.

I løpet av året arrangerer vi overnattinger hvor vi ser film, har aktiviteter og har det moro!

Du og alle vennene dine er hjertelig velkommen til å bli med! Vi er allerede i gang, men det er fortsatt mulig å bli med. Registrering ved oppmøte og påmelding som foreldre fyller ut hjemme.

Høydepunkter:
Konsert sammen med Avertimento Ten Sing.

Kontakt ungdomsleder Anja Martine Mørk, tlf. 400 36 096 / e-post: ungdomsleder@hovik-menighet.no

Tween Sing er en del av Høvik Ungdomssenter.