Bispevisitas i Høvik menighet

01.03.2019

Bispevisitas i Høvik menighet

Til alle frivillige i Høvik menighet.

Biskopen besøker Høvik – bli med på spennende program!

Onsdag 13. mars, kl 17,00-18,00:

Middag

Vi inviterer til middag sammen med biskopen og hennes stab. Det blir en kort presentasjonsrunde før vi spiser middag sammen.

Av hensyn til planleggingen av måltidet ber vi om at du melder deg på til middagen INNEN torsdag 7.mars, enten på mail til post@hovik-menighet.no eller  send en sms til forvalter Ingeborg 98267826 eller til sokneprest Trygve 47840438.

Onsdag 13. mars, kl 18,00

Høvik og kirken på haugen - tanker og visjoner om framtiden

Åpen idemyldringsamling ONSDAG 13.mars kl 18 – 20:30 i Høvik menighetshus for alle i lokalmiljøet.  Samlingen avsluttes kl 20:30 med en minikonsert der vi får smakebiter fra repertoaret fra våre operakafèkonserter, og Bachkoret vil medvirke.  I løpet av kvelden blir det også tid til mingling og et stykke marsipankake og kaffe.

Følgende temaer vil vi spesielt ta opp på denne kvelden:

*Kirke og kultur på Høvik – Kulturkirken Høvik; Hva vi vil og hva kan vi få til?  Kulturkonsulenten i Oslo bispedømme vil innlede.

*Høvik kirke og menighetshus – samlingsted for ungdom. HUS – Høvik Ungdomssenter og framtiden. Norges KFUK/M vil presente et mulig prosjekt for spennende framtidig samarbeid.

*Nye Høvik senter – lokalmiljø og «folkekirken på haugen».  Arkitekt Niels Torp innleder og det blir en samtale om vårt nærmiljø og muligheten når nye E-18-trassen gjennom vårt lokalmiljø er en realitet.

Søndag 17. mars, kl 11,00

Visitashøymesse med etterfølgende kirkekaffe og visitasforedrag.

Det blir høytidige høymesse med dåp på denne 2. søndagen i fastetiden, ledet av biskopen, vår prost, menighetens ansatte og  medliturger. Bachkoret deltar.  Etter kirkekaffen vil biskopen holde sitt visitasforedrag der hun oppsummerer visitasen og peker på muligheter og utfordringer for framtiden.

Oss menighetsrådet og i staben i Høvik menighet.