Kjenner du noen som skal begynne på skolen?

19.06.2018

Kjenner du noen som skal begynne på skolen?

Et tilbud til seksåringer, som er helt førsteklasses!

Å begynne på skolen er en stor begivenhet.  Man får ny status som skoleelev og nye forventninger. For noen er det veldig spennende og for andre er det skummelt. Man går fra å være størst i barnehagen til å være minst på skolen, noe som kan gjøre at man kjenner seg liten og sårbar. Noen har mange venner og noen kjenner ingen.

*Hva er det de gruer seg til?

*Hva gleder de seg til?

*Hva lurer de på?

Vi ønsker å invitere de som skal begynne på skolen til en liten samling

TORSDAG 16. august kl. 16-18 på Høvik menighetshus (rett ved kirken over biblioteket)

Vi spiser en enkel middag sammen, leker, snakker om vennskap, skolestart og hvordan møte det ukjente. De får en bok, som vi håper de etter hvert kan lese selv. Boken handler om tre venner, som møtes i et hemmelig tre. Ta gjerne med skolesekk og kosedyr, hvis de har lyst.

Vi håper de kommer og gleder oss til å treffe dem!

Ingunn Berit Galdal

Kateket og vikar i Høvik kirke

e-post: ig652@kirken.no Tlf: 47474882

PÅMELDING: For å vite hvor mange bøker jeg skal bestille og hvor mye mat vi skal lage, så trenger vi påmelding https://secure2.mylabora.com/Påmelding?oid=71f8886b-dc2e-45d8-8bc9-1bb7b924fcce&fid=029b3e47-221b-4d6e-b10b-d63fd2ad03a0

Førsteklasses er en del av Høvik kirkes (Den norske kirke) trosopplæring.