Konsert 6. mai kl. 18.00 i Høvik kirke

06.04.2018

Konsert 6. mai kl. 18.00 i Høvik kirke

Velkommen til konsert!

Hva skjer om man setter Bach og hans samtidige sammen med nyere tids jazzmusikk? Og et profesjonelt, internasjonalt basert, tidligmusikkensemble sammen med et lokalt kor? Svaret får du i Høvik kirke søndag 6. mai.

Bærum kammerkor får besøk av dirigentens ensemble, Silva Norvegica, til et samarbeidsprosjekt begge parter gleder seg veldig til. Silva Norvegica består av 6 unge utøvere som alle er fra Norge, men har spesialisert seg i tidligmusikk på flere av Europas fremste skoler innen feltet. Ensemblet består av Ingeborg Aadland (sopran), May Kristin Svanholm Hegvold (sopran), Marit Lund Bjørnsen (barokktrombone), Phillip Boyle (barokktrombone), André Lislevand (viola da gamba) og Nikolai Endresen Dahl (orgel/cembalo) Silva ønsker og formidle kjent og ukjent musikk fra den tidlige barokken, med faglig tyngde og ungdommelig iver og entusiasme, både alene og sammen med koret.

Men konserten begrenser seg ikke til barokken. Bærum kammerkor vil også ta steget noen hundre år nærmere vår tid, og fremføre noe musikk som i utgangspunktet ikke skal ha mye til felles med barokkens mestere. Men kanskje er det ikke så ulikt allikevel? Dette blir en konsert å få med seg. Så vidt vi kan fastslå vil blant annet Bærum kammerkor bidra med en Norgespremiere...

Billettpris: 200,- ordinær/ 100,- studenter og barn