Sjonglering og showdans

18.08.2017

Sjonglering og showdans

Vil du bare ha det gøy og prøve noe nytt. Tilbud til tiåringer.

Unik mulighet til nybegynnerkurs for gutter og jenter født i 2008!

Da er du velkommen til å melde deg på kurs i sjonglering med baller og showdans i Høvik kirke tre samlinger i september  (13. 20. og 27.) kl. 16.30-19.15. Kurset er gratis og inkluderer en enkel middag hver gang. Unik mulighet. Man trenger ikke ha erfaring fra før.

Vi lærer trinn og setter sammen en dans som vi deltar med i gudstjenesten 14. oktober kl. 10-13.

Dette kurset er en del av Høvik menighets trosopplæring. Det betyr at invitasjon går til alle medlemmer og barn av medlemmer (tilhørende). Men alle 10-åringer som vil, er velkommen! Allergier eller andre behov for tilrettelegging? Trosopplæringen i Høvik er for alle som ønsker. Meld ifra ved påmelding, eller ta kontakt!

Litt om instruktøren:

Thomas Johansen er utdannet danser og instruktør fra Ballettakademiet i Gøteborg. Han har bakgrunn fra landslaget i drill.

PÅMELDING INNEN 10. SEPTEMBER her

Spørsmål? Ta kontakt med Ingunn 47474882 / ig652@kirken.no