Sjonglering og dans

18.08.2017

Sjonglering og dans

Vil du bare ha det gøy og prøve noe nytt. Tilbud til tiåringer.

Kurs i Hip Hop og sjonglering for gutter og jenter!

Da er du velkommen til kurs i sjonglering med baller og dans i Høvik kirke tre samlinger i september  (13. 20. og 28.),kl. 16.30-19.15. Kurset er gratis og inkluderer en enkel middag. Unik mulighet.

Vi lærer trinn og setter sammen en dans som vi deltar med i gudstjenesten 14. oktober kl. 10-13.

Dette kurset er en del av Høvik menighets trosopplæring. Det betyr at invitasjon går til alle medlemmer og barn av medlemmer (tilhørende). Men alle 10-åringer som vil, er velkommen! Allergier eller andre behov for tilrettelegging? Trosopplæringen i Høvik er for alle som ønsker. Meld ifra ved påmelding, eller ta kontakt!

Litt om instruktøren:

Thomas Johansen er utdannet danser og instruktør fra Ballettakademiet i Gøteborg. Han har bakgrunn fra landslaget i drill.

Spørsmål? Ta kontakt med Ingunn 47474882